top of page

Volkswagen Bakım ve Onarım Servisi

Güncelleme tarihi: 30 Oca 2022

Volkswagen Bakım ve Onarım Servisi

Volkswagen marka aracınızın bakım ve onarım işlemleri için AST Otomotiv'i tercih edebilirsiniz. VW Polo, VW Golf, VW Jetta, VW CC, VW Passat gibi farklı modeller için Servisimizden destek alabilirsiniz.


Volkswagen Periyodik Bakım İşlemi

#Volkswagen Marka ve Model #Aracınızın #periyodik #bakımı için online olarak randevu alabilirsiniz. Sık görülen Volkswagen arızaları hakkında deneyimli personelden destek alabilir, orjinal ve eşdeğer Volkswagen parça değişiminden yararlanabilirsiniz. Periyodik bakımda motor yağı değişimi yapılarak aracınızın motor parçalarının uzun ömürlü olması ve sağlıklı bir şekilde çalışması sağlanır. Ayrıca #motor #yağ #filtresi değişimi, motor #hava filtresi değişimi, #yakıt filtresi değişimi veya temizliği de sağlanabilir. Periyodik Bakım gibi dönem dönem aracınıza #check-up yaptırmanız da önemli sorunların önüne geçebilir.


#AST #Oto #Servis'te check-up yaptırdığınızda aracınız kontrol edilir. Bunlar motor kontrolü, elektrik fonksiyonlarının kontrolü, güç aktarma organlarının kontrolü, lastik ve jantların kontrolü şeklinde özetlenebilir. Motor kontrolünde aşağıdaki detaylar mutlaka gözden geçirilir: Motor yağı seviyesi kontrolü, motor soğutma sıvısı kontrolü, fren #hidroliği kontrolü, hidrolik direksiyon yağ seviyesi kontrolü, #antifriz kontrolü, yardımcı kayış-gergi ve kasnak kontrolü, hava ve polen filtresi kontrolü, sızdırmazlık kontrolü, egzoz kontrolü, susturucu kontrolü, katalitik konventor konvertör kontrolü, DPF kontrolü..vb.


Volkswagen Servis Bakım Fiyatları

Volkswagen bakım servis fiyatları için bizden #fiyat #teklifi alabilirsiniz. Bu amaçla www.ast-otomotiv.com üzerinden online #randevu alabilir, hızlı bir biçimde ve güvenle aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz.


Detaylar ve Daha Fazla Bilgi Edinmek İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page