top of page

Oto Servis



Oto servis hizmetleri kapsamında:
  • Araç arızalarının tespit edilmesi gerçekleştirilir.

  • Araba tamir ve bakım işlerini yapılması ve arızaları gidermek için gerekli olan tüm parçalar sağlanır.

  • Motor bileşenlerinin, yakıt bileşenlerinin, frenlerin, ateşleme ve ayrıca soğutma sistemlerinin, otomotiv elektrik bileşenlerinin, ön montaj ve süspansiyon bileşenlerinin, bakım ve onarımı ve gelecekteki araç arızalarını önlemek için gerekli rutin bakım ayarlamaları yapılır.

  • Araç içindeki anormal gürültüleri ve rahatsızlıkların yorumlanması ve sonuçların eksiksiz bir şekilde görüntülenmesi gerçekleştirilir.

  • Bir aracın arızasını parça değiştirerek, sökerek, monte ederek vb. tamir etmek ve kullanılabilir hale getirmek en üst düzey kalitede gerçekleşir. 

  • Oto tamir hizmetlerinde kullanılan makine, ekipman ve oto tamir malzemeleri kullanımı ideal bir şekilde gerçekleştirilir.


Tüm bu hizmetler ve çok daha fazlasının üstün kaliteli bir kadro ile üstün kaliteye sahip bir şekilde yürütülmesi her anlamda çok daha ideal olur. Sizler karşılaştığınız tüm çeşitli problemler için bu hizmetlerden uygun olanları tercih edebilir ve hizmetlerden faydalanarak daha güvenli bir şekilde trafiğe çıkabilirsiniz. 

Üstün Kaliteli Oto Servis Hizmetleri AST Oto Servis Hizmeti, pek çok parça ve bileşenin gerekli tüm kontrollerinin gerçekleştirilmesinden tamir ve onarımına kadar olan tüm süreçleri kapsıyor.

En yakın oto tamir hizmetleri dahilinde, araç çeşitlerinde karşı karşıya kalmış olan her türlü problem son derece kolay bir şekilde çözülebiliyor. Örneğin araç modellerinizde bulunan egzoz sisteminizin birçok kullanımı vardır. Sürekli olarak birçok etkiye ve dış etkenlere maruz kalmaktadır. Sıcaklık sürekli değişir ve özellikle sıcaklığın önemli ölçüde değiştiği kısa mesafelerde çok yüksek değerlere ulaşabilir. İç kısım gaz kalıntılarının asitliği ve dış kısım su ile aşınır. Potansiyel etki, hafif bile olsa, korozyonu hızlandırabilir ve hatta egzoz sisteminin tamamını yıpratabilir. Tüm bu sebepler egzoz hattının çeşitli parçalarının ve bağlantı noktalarının kırılmasına neden olabilir. Araç tamir hizmetleri dahilinde sizler de egzoz sistemlerinizde meydana gelmiş olan her türlü problemin hem kısa süreler içerisinde hem de profesyonel bir şekilde halledilebilmesine tanıklık edebilirsiniz. 

Araba servisi hizmetlerine araçların bir diğer önemli bileşenlerinden olan lastikler de dahil edilir. Lastikler, aracın altında beklenmekte olan performansı karşılamak için çeşitli kimyasal ve aynı zamanda da doğal malzemelerin teknolojik işlemlerle birleştirilmesiyle yapılır. Üretim sürecinin bir sonucu olarak lastik, istenen performans parametrelerini elde eder. Amacı, normal ve makul koşullarda saklandığında ve kullanıldığında optimum performans elde etmektir. Lastiklerin araç altında beklendiği gibi performans gösterebilmesi için pek çok faktörün de göz önünde bulundurulmalı gerekir. Oto tamir 7/24 hizmetleri dahilinde her daim güvenli sürüşler ve konforlu sürüşler gerçekleştirilmesi hedeflenir. Güvenli sürüşün en önemli faktörlerinden biri de aracın sahip olduğu fren ve süspansiyon sistemlerini kontrol etmektir. Bu sistemlerin temel elemanları, gerektiğinde aracı güvenli bir şekilde tutan fren diskleri ı ile aracın sürekli temas halinde olmasını sağlayan amortisörler, tahrik elemanları, rot başları ve rotillerdir. Fren ve süspansiyon sistemi kontrolü kapsamında, fren balatalarının, kampana ve disk takımlarının, fren gövdelerinin, fren hortumlarının, fren yağ basınçlarının ve amortisörlerinin durumu ve bu elemanların durumu daha güvenlidir.


Her Daim Vaktinde Gerçekleşen Oto Bakım

Araçlar sayesinde günlük hayatta her daim dilediğiniz yere süreler içerisinde ulaşabilmekte ve konforlu seyahatler ile bir arada olabilirsiniz.

Birbirinden farklı pek çok araç çeşidi vardır ve bu araç çeşitleri hem sahip oldukları malzemelerle noktasında hem de diğer özellikler noktasında birbirinden epey farklılık gösterebilmektedir. Yeni nesil olan hemen hemen tüm araçlar en son teknoloji ve en kaliteli olan malzemelerle üretilmekle birlikte aracı oluşturan bileşenler de uzun ömürlüdür. Fakat araç yapımında kullanımı tercih edilen parçalar zaman içerisinde etkinliğini kaybeder. Bu nedenle marka ve modeli fark etmeksizin tüm araçlar düzenli olarak bakıma ihtiyaç duyar. Aracınızda böyle bir sorunun olup olmadığının tespiti için öncelikle aracınızın muayenesi yapılmalı ve aşınmış veya eksik olan parçalar değiştirilmelidir. Düzenli muayene ve bakımları ihmal ederseniz, arabanın tepkisinden bir şeylerin ters gittiğini anlayabilirsiniz. Düzenli araç bakımı, plansız arıza ve kaza riskini en aza indirir, aracınızın daha verimli çalışmasını sağlar ve böylelikle de yakıt tüketimini azaltır. Böylece araçlarınızı güvenli bir şekilde sürmeye devam edebilir ve bütçenizi aşmayabilirsiniz. Rutin araç bakımı esnasında alınan önlemler, aracın marka ve modeline ve kilometresine bağlıdır. Araçların düzenli bakımlarında yapılan çalışmaların genelleştirilmesi, ideal seviyelerde gerçekleştirilmesi oto tamir bakım sayesinde mümkün bir hale gelir. Kilometreye göre motor yağını, yağ filtresini, hava filtresini, polen filtresini, yakıt filtresini, triger kayışı değiştirilir ve sürüş sırasında bir anormallik varsa fren hidroliğini, fren diskini, fren balatasını değiştirmek de ihmal edilmez. 


İyileştirilmiş Sürüş Deneyimleri ve Konforlu Seyahat

Araçlar hem şehir içi yolculuklarda hem de şehirlerarası yolculuklarda hayatımızı büyük bir oranda kolaylaştırır. Hem zamandan tasarruf etmemize yardımcı olur hem de çok daha konforlu bir şekilde yolculuk yapabilmemize olanak tanır. Bu doğrultuda pek çok araç modeline de rastlanır. Araç modellerini birbirinden ayırmakta olan şey ise hem kapasiteleri hem markaları hem de teknik özellikleri olmaktadır. Ancak ne var ki hem yeni nesil araçlarda hem de çok daha eski olan araçlarda kimi zaman çeşitli problemler ile de karşı karşıya kalınmaktadır. Bu türden problemlerin ancak alanında yetkili olan kişilerce ideal bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. 

Aksi takdirde hem güvenli sürüşler gerçekleştirebilmek hem de konforlu seyahatlerin keyfini sürebilmek mümkün olmayacaktır.

Araba tamiri hizmetleri, iyileştirilmiş sürüş deneyimleri ve konforlu seyahat imkanları ile kişileri bir araya getirir.

Tüm bu hizmetler kapsamında araçların sahip olduğu tüm parça ve bileşenlerin hem kontrol edilmesi hem bakımlarının gerçekleştirilmesi hem de tamir edilmesi sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir. Sizlerin her daim kesintisiz bir şekilde faydalanabilme şansına sahip olduğu tüm bu işlemler üstün kaliteye sahip olan prosedürler çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle gönül rahatlığı içerisinde tüm bu işlemlerin yapımını AST Otomotiv'de tercih edebilirsiniz.

Oto tamirci hizmetleri ve ayrıntılarına AST Otomotiv sitesi üzerinden son derece kolay bir şekilde göz atabilir ve dilediğiniz an dilediğiniz hizmetten faydalanabiliyor olmanın keyfini doyasıya sürebilirsiniz.

Detaylar ve Daha Fazla Bilgi İçin Bizimle İletişime Geçiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page